Autoværksted Kastrup - Quickpoint Kastrup

Englandsvej 384
2770 Kastrup

Tlf.: 32 54 44 01       E-mail: 2770@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Kastrup

Centralt på Amager finder du Quickpoint Kastrup. Værkstedet har adresse på den travlt befærdede Englandsvej, som kun ligger to minutters kørsel syd for E20. Den centrale placering gør det let at køre forbi værkstedet til og fra arbejde – både fra indre by og fra lufthavnen. Hvis du skal have skiftet hjul på bilen eller udført andre mindre opgaver, klarer vi dem, imens du venter. Skal du have udført en større reparation eller et serviceeftersyn, hvor du ikke kan vente, ligger vi også godt i forhold til offentlig transport. Tårnby Station ligger nemlig lige i nærheden.

Quickpoint Kastrup – det tidligere AGL Kastrup – hed indtil juni måned 2020 QuickPot Kastrup.  Men vi har stadig den samme gode service og udfører alle opgaver, små som store, med faglig stolthed. Hos Quickpoint Kastrup har vi tillige teknologien i orden. Her finder du det nyeste indenfor 3D firehjulsudmålere, diagnosetestere mv.

På værkstedet udfører vi alle typer af arbejde på biler. Vi fejlsøger med diagnosetester, vi reparerer, vi ordner stenslag, vi skifter dæk og meget mere. Når vi servicerer nye biler, er det lige efter de forskrifter, som bilproducenten opstiller, så du går derfra med et stempel i bilens servicebog. Ud over det har vi et lager, der indeholder et bredt udvalg af kvalitetsdæk i kendte mærker – lige klar til montering.

Hos Quickpoint Kastrup lægger vi stor vægt på at snakke med vores kunder om, hvilke behov de har. Vi sikrer os også altid, at vi forstår hinanden og er enige om det arbejde, der skal udføres.

Alt værktøj og udstyr på Quickpoint Kastrups værksted kontrolleres af det Teknologiske Institut en gang om året. Værkstedet kvalitetstestes også af FDM ligeledes en gang årligt. Ved den anledning fik vi en score på 4,4 af 5 mulige.

Du er velkommen til selv at bestille en værkstedstid her. Alternativt kan du ringe til værkstedet på  32 54 44 01

Mikkel Bech Andersen
Værkstedschef

Book en tid hos Quickpoint Kastrup:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Garanti og service

Når en ny bil skal til serviceeftersyn, er der en del krav og regler, der skal overholdes. Det er noget, det værksted, du benytter, skal have styr på. Derfor skal du som bilejer lige tjekke med værkstedet, hvordan de griber serviceeftersynet an. Det er bilproducenterne, der udarbejder de forskrifter, som skal følges for, at du kan være sikker på, at din fabriksgaranti holder. Hos Quickpoint Kastrup er vi meget opmærksomme på forskrifterne, og du kan trygt benytte os til serviceeftersynene af din nye bil. For at du har garantien sikret, skal du som bilejer dog også gøre en indsats. Du skal nemlig aflevere bilen hos os på de fastsatte tidspunkter, der er nævnt i bilens servicebog. Får din nye bil ikke service til tiden, kan garantien ryge sig en tur.

Dækcenter Kastrup

Hos Quickpoint Kastrup kan vi skifte dine dæk, mens du venter. Hvad enten det drejer sig om skift til vinter- eller sommerdæk, eller om skift til helt nye dæk, så sker det hurtigt og effektivt. Vi har mange dæk af kendte kvalitetsmærker på lager og vi rådgiver meget gerne, når du skal købe nye dæk. Vi kan også opbevare dine sommer- og vinterdæk, når de ikke er i brug. Så befinder de sig i den helt rigtige temperatur og holder længst muligt. Hos os får du alle ydelser til en meget fair pris, så kig endelig ind og lad os hjælpe dig.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Kastrup

 

Supergod 180.000 service


Jeg blev meget overrasket omkring den omhyggelighed der var til min bils 180.000 service. De ringede mig op vedrørende mine bremser skulle udskiftes, det venstre nummerpladepære skulle udskiftes og så sagde de, at bundproppen skulle udskiftes, da den sidst var blevet overspændt sidste gang, så den dryppede lidt olie. Jeg har fået en rigtig god oplevelse af at blive betjent af Quickpoint på Amager, så det er ikke sidste gang jeg har været der.

 

Altid god service og flink betjening


Altid god service og flink betjening hos Quickpoint på Englandsvej 384 på Amager. Kan anbefales.

 

Bremsekaliber og lille service


Quickpoint Kastrup ydede en fantastisk service, bremsekaliber var gået og fik presset os ind dagen før nytårsaften og lavet samme dag.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 32 54 44 01 for at drøfte mulighederne.