Autoværksted Kastrup - Quickpoint Kastrup

Englandsvej 384
2770 Kastrup

Tlf.: 32 54 44 01       E-mail: 2770@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint – din mekaniker til alle bilmærker i Kastrup

Quickpoint Kastrup, tidligere AGL Kastrup og QuickPot Kastrup, ligger på den trafikkerede Englandsvej, cirka 2 minutters kørsel i sydlig retning fra E20. Da vi ligger centralt på Amager, kan du let få klaret fx hjulskifte på vej til eller fra arbejde, både hvis du arbejder i lufthavnen eller indre by. Hvis det er en reparation eller service der tager lidt længere tid, som for eksempel serviceeftersyn, ligger vores værksted tæt på Tårnby Station. Autoværkstedet er udstyret med den nyeste teknologi inden for diagnosetestere og 3D 4 –hjulsudmålere, og mekanikerne udfører arbejdet med faglig stolthed.

Vi udfører bl.a. service efter bilproducentens forskrifter så du får stempel i din servicebog. Det udførte arbejde svinger fra fejlsøgning vha. diagnosetester, reparationer, stenslagsreparation, dækskifte og meget, meget mere. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Det er altid et stort udvalg af dæk fra de kendte dækproducenter på lager, som er klar til omgående montering. Der lægges vægt på en god dialog med kunden omkring bilens og kundens behov og tonen er derfor uformel og vi sikrer os, at alle kan forstå det arbejde, der bliver udført.

Alt det nødvendige udstyr og værktøj bliver desuden årligt kontrolleret af Teknologisk Institut.

Book en tid hos Quickpoint Kastrup her eller ring 32 54 44 01

 

Book en tid hos Quickpoint Kastrup:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Kastrup

 

Supergod 180.000 service


Jeg blev meget overrasket omkring den omhyggelighed der var til min bils 180.000 service. De ringede mig op vedrørende mine bremser skulle udskiftes, det venstre nummerpladepære skulle udskiftes og så sagde de, at bundproppen skulle udskiftes, da den sidst var blevet overspændt sidste gang, så den dryppede lidt olie. Jeg har fået en rigtig god oplevelse af at blive betjent af Quickpoint på Amager, så det er ikke sidste gang jeg har været der.

 

Altid god service og flink betjening


Altid god service og flink betjening hos Quickpoint på Englandsvej 384 på Amager. Kan anbefales.

 

Bremsekaliber og lille service


Quickpoint Kastrup ydede en fantastisk service, bremsekaliber var gået og fik presset os ind dagen før nytårsaften og lavet samme dag.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 32 54 44 01 for at drøfte mulighederne.

Autoværksted Amager